tisdag 7 september 2010

Uppföljning av matematikträffen.

Här får ni gärna kommentera tisdagens matematikträff med P-O Bentley och kartläggningen av utvecklingsbehovet i kommunen. Kanske har du fått nya tankar och idéer? Kommentarslänken får gärna fungera som ett diskussionsforum.

5 kommentarer:

  1. Föreläsningen med P-O Bentley var jätteintressant. Det är inte ofta man kan sitta på en obekväm stol och lyssna i 1,5 h utan att tappa koncentrationen... Diskussionstillfället efteråt var också mycket givande! Jag ser fram emot en fortsättning :)
    Ann Franzén, Hallenskolan

    SvaraRadera
  2. Ann > Kul att du uppskattade föreläsningen. Fortsättning kommer absolut att följa inom kort. Håll utkik här på bloggen och på utvecklingsenhetens rum på Fronter. Vad säger ni andra som var med på föreläsningen? Fick ni några tankeställare under kvällen?
    Matematikutvecklarna.

    SvaraRadera
  3. För att kunna skriva ett inlägg behöver du ha ett googlekonto som du lätt skapar på www.google.se. Klicka på logga in och följ anvisningarna.

    SvaraRadera
  4. Hej
    Mitt namn är Anne och jag arbetar som lärare på Toltorpsskolan. Dessutom har jag just nu förmånen att få läsa "Grundläggande matematik" på högskolan i Borås. Så hela min värld är full av ideér som jag gärna vill dela med mig av och förmedla vidare. Tyvärr var föreläsningen redan fullbokad när jag försökte anmäla mig. Finns det någon möjlighet att haka på det här "mattetåget" i efterhand.
    Vänligen Anne

    SvaraRadera
  5. Hej Anne!
    Vad kul med ditt engagemang. Vi kommer nu att gå ut med tre studiecirklar i kommunen. Kul om du kan vara med och dela med dig av din erfarenhet på någon av träffarna. Inbjudan kommer närmaste dagarna. Vi har även en kompetensforumsträff den 15/10 på Scandic hotell i Mölndal. (Anmälan via kursbokningen på fronter.) Temat på kompetensforumet är "När språket inte gör tanken rättvisa" och bygger på samverkan mellan svenska och matematik.

    SvaraRadera